ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
18:00 Προσέλευση - Εγγραφές 18:15 Χαιρετισμοί 18:30 Εισήγηση από μέλος της ομάδας «Στους δρόμους της ελιάς και της πορτοκαλιάς» Σκουλίδα Ελένη, Αγροοικολόγος 18:40 Παρουσίαση του έργου «Agroquality». Καθηγητής Μάνος Γεώργιος , ΤΕΙ Ηπείρου, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Έργου 19:00 Ολοκληρωμένη και Βιολογική Διαχείριση ελαιώνα» Γάτσιος Αναστάσιος, Γεωπόνος, Πρόεδρος Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας 19:15 Διαχείριση Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων σε Επιχειρήσεις της Εφοδιαστικής Αλυσίδας Ελαιοκομικών Προϊόντων Δρ. Ευάγγελος Λ. Ψωμάς, PhD, Λέκτορας Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, Παν. Πατρών 19:30 Η καλλιέργεια της ελιάς στη περιοχή του Salento στην Ιταλία Εκπρόσωπος από το Δήμο του Lecce/Italy 19:45 Διάλειμμα - Καφές 20:00 Στρατηγικές εμπορίας και προώθησης του ελαιόλαδου και της επιτραπέζιας ελιάς» Κωνσταντίνος Μπαλάφας, MSc, Senior Brand Manager FMCG FrieslandCampina, Vivartia, Chipita/ Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής Olive Vision 20:15 Οι προοπτικές της ελαιοκομίας στη Δυτική Ελλάδα» Μαγκλάρας Παναγιώτης, Γεωπόνος MSc, Υποψήφιος Διδάκτορας Τμ. Βιολογικών Εφαρμογών & Τεχνολογιών, Παν. Ιωαννίνων 20:30 Συζήτηση – Συμπεράσματα 20:45 Λήξη
|
AGENDA OF THE WORKSHOP
18:00 Registration of the Participants 18:15 Welcome Speeches Chair: Prof. Georgios Manos - Technological Educational Institute of Epirus, Project Manager 18:30 Suggestion from a member of the team ‘For the cultivation of Olives and Oranges Eleni Skoulida, Agroecologist 18:40 Brief Presentation of the Project AGROQUALITY Prof. Georgios Manos, Technological Educational Institute of Epirus - Project Manager of the AGROQUALITY Project 19:00 Integrated and Organic olive grove management Gatsios Anastasios, Agronomist, President of Agronomists Association in Preveza 19:30 Quality & Food Safety Management in the Supply Chain of Olive Products Dr. Evaggelos L. Psomas, PhD, Lecturer, Department of Business Administration of Food and Agricultural, Univ. of Patras. 19:45 Coffee break 20:00 Strategies for marketing and promotion of olive oil and table olives Constantinos Mpalafas, Msc, Senior Brand Manager FMCG FrieslandCampina, Vivartia, Chipita/ Founder and General Manager of Olive Vision 20:15 The prospects of olive cultivation in Western Greece Maglaras Panagiotis, Agronomist Msc, PhD Candidate in the Dep. of Biological Applications and Technology, Univ. of Ioannina 20:30 Discussion - Conclusions 20:45 End of the Workshop
|